Mercedes-Benz

EQB

Električna mobilnost u novoj dimenziji.

Angularan. Snažnog karaktera. Električan.

Novi EQB kombinuje elemente dizajna tipične za Mercedes-EQ sa inovativnim i oštrim izrazima. Sa do sedam sedišta, prostranim prtljažnim prostorom i MBUX multimedijalnim sistemom, doživećete električnu vožnju na potpuno novi način.

Sedam sedišta, jedno čudo: Novi EQB.

Sve što Vam je potrebno: bezbednost, prostor i visok nivo udobnosti. Sa do sedam sedišta i individualno preklopivim zadnjim sedištima, potpuno električni EQB nudi obilje prostora i varijabilnu unutrašnjost, kako bi bili spremni za sve Vaše svakodnevne izazove.

• 3 reda sedišta

• 7 sedišta 

• 1710 litara maksimalna zapremina prtljažnog prostora

Preklopivi treći red sedišta omogućava fleksibilnost unutrašnjeg prostora, uz dva dodatna individualna sedišta po želji i ukupno do sedam sedišta. Ukoliko se treći red sedišta preklopi, prtljažni prostor se značajno proširuje i ovaj kompaktni SUV postaje pravo čudo prostora. Posebno prilagođen porodicama: EQB poseduje ukupno četiri držača dečijih sedišta sa ISOFIX sertifikatom u drugom i trećem redu, što značajno olakšava postavljanje dečijih sedišta i povećava bezbednost. 

Vožnja na električni pogon može biti tako jednostavna.

Kući putem Mercedes-Benz Wallbox Home stanice za punjenje ili na javnim stanicama za punjenje - EQB se može napuniti skoro svuda. Mercedes me Charge Vam daje pristup velikom broju javnih stanica za punjenje širom Evrope, a dodatna prednost je integrisana funkcija plaćanja i jednostavnog obračuna.

Navigacija sa električnom inteligencijom.

Standardna navigacija sa električnom inteligencijom doprinosi jednostavnim upravljanjem Mercedes-EQ EQB u svakodnevnim situacijama. Izračunavanje optimalne rute, uzimanje u obzir faktora poput statusa punjenja, vremena i situacije u saobraćaju - uključujući i eventualna zaustavljanja radi punjenja. Kako bi bezbrižno stigli na Vaše odredište.