Mercedes-Benz

Novi GLC SUV

Uskoro dostupan.

Atraktivan. Na svakom putu.

Jasne linije i dinamične proporcije karakterišu dizajn novog GLC-a. Sportske karakteristike ovog SUV-a podjednako su ubedljive kako u gradu tako i van puta.

Karakteristike spoljašnosti novog GLC SUV-a.

Dizajn spoljašnosti novog GLC SUV-a je impresivan sa svojim sportskim prednjim krajem, podeljenim zadnjim svetlima i naplatcima od lake legure veličine od 45,7 cm (18 inča) do 50,8 cm (20 inča).

Sportski prednji deo sa zvezdastom rešetkom hladnjaka

Dvodelna kombinovana zadnja svetla sa trodimenzionalnim unutrašnjim elementima

Novi dizajn pragova vozila

Karakteristike unutrašnjosti novog GLC SUV-a.

Zahvaljujući najnovijoj generaciji MBUX sistema, iskustvo vožnje je kao nikada do sada. MBUX može da prepozna Vaše omiljene radio stanice, liste pesama ili navigacione rute preko individualnih korisničkih profila. Novi GLC ima mnoštvo funkcija koje se prilagođavaju Vama, kao što je MBUX Voice Assistant. Saznajte više.

Head Up ekran 

Novi opcioni head-up ekran prikazuje sve bitne informacije direktno u vidnom polju vozača. Dakle, Vaša puna pažnja ostaje na putu i ​​saobraćaju. Precizno i udobno. U novom GLC-u, sada je ekran još veći. 

MBUX Voice assistant

„Hej Mercedes“: Upravljajte svojim vozilom glasom. Bilo da je radio, navigacija ili klima uređaj. MBUX Voice Assistant Vas vremenom upoznaje sve bolje i bolje. Za još komfornije iskustvo vožnje.

Tu su i savremeni sistemi pomoći i bezbednosti koji Vam pomažu da bezbedno i opušteno stignete na odredište. 

Individualni korisnički profili

Vaš profil se može koristiti za aktiviranje određenih personalizovanih podešavanja, kao što su boja unutrašnjeg osvetljenja ili položaj sedišta. 

Centralni ekran orijentisan ka vozaču

Nagnut prema vozaču i upravlja se dodirom. To je digitalni interfejs između Vas i vozila, preko kojeg kontrolišete mnoge važne funkcije vozila. Intuitivniji i praktičniji više nego ikad. 

• Off-road program vožnje

Možete da izaberete off-road program vožnje preko DYNAMIC SELECT dugmeta: Trakcija, kontrola kočenja i ponašanje vozila prilagođeni su situaciji u vožnji. Terensko svetlo prednjih farova se takođe aktivira ako Vaš novi GLC ima DIGITAL LIGHT opciju. 

• Providan poklopac motora sa kamerom od 360 stepeni

Inovativna off-road opcija: Na osnovu slika prednje kamere i dve kamere u spoljašnjim retrovizorima, moguće je virtuelno pogledati ispod prednjeg dela vozila. Ovo omogućava rano otkrivanje prepreka na centralnom displeju. Virtuelna idealna traka kretanja je takođe prikazana. (Dostupno u opcionom paketu za parkiranje sa kamerom od 360 stepeni)

Dodatna oprema je takođe na raspolaganju kako bi Vaše putovanje i boravak u GLC SUV-u bilo na najvišem mogućem nivou. Izdvojili bi: 

• Masažna sedišta 

Različite funkcije masaže održavaju vozača i suvozača fizički spremnim i opuštenim. Funkcije masaže se mogu kontrolisati preko ENERGIZING Plus opcionog paketa opreme.

• Upravljanje zadnjom osovinom

Pri manjim i srednjim brzinama, upravljanje zadnje osovine podržava agilan stil vožnje i pruža veću upravljivost omogućavajući manji krug okretanja. Pri velikim brzinama, sa druge strane, nudi stabilnost i pruža veću udobnost u vožnji. (Deo opcionog tehnološkog paketa)

• DIGITAL LIGHT

Sa DIGITAL LIGHT sistemom doživljavate sjajne uslove osvetljenja - stalno prilagođene drugim učesnicima u saobraćaju i okruženju. Ovaj HD sistem radi kao projektor i konstantno prilagođava svetlo promenama u saobraćaju, putu ili vremenskim uslovima.

• PRE-SAFE® Impulse Side 

Ako novi GLC detektuje predstojeći bočni sudar, PRE-SAFE® Impulse Side (deo paketa Driving Assistance Plus paketa) pokreće niz mera da pomeri putnika sa strane udara ka centru vozila pomoću bočnog impulsa. Ovo može smanjiti rizik od povreda u slučaju nesreće. 

Alternativa koja obećava.

Otkrijte novi GLC SUV sa plug-in hibridnim pogonom: visoke performanse sistema i efikasnost, kao i značajno povećan domet na električni pogon.