Mercedes-Benz

GLC SUV.

Očekuju Vas očaravajući novi kokpit, još markantniji dizajn SUV-a i komfor u vožnji najvišeg nivoa.

Jak karakter sa potpuno novim nijansama.

Novi GLC je inteligentniji, dinamičniji i suvereniji nego ikad pre. Sa očaravajućim modernim sistemom upravljanja koji Vam se svakim danom bolje prilagođava. Sa još atraktivnijim dizajnom SUV-a. I sa sistemima udobnosti i sistemima sigurnosti koji se brinu za Vas bolje nego ikad.

Uđite. Novi GLC ima puno toga da Vam ispriča.

O potpuno novom načinu upravljanja automobilom. Jednostavnom. Intuitivnom. Pomoću Vaših reči, dodira i pokreta. To je MBUX, novi Mercedes-Benz User Experience. Istaknute karakteristike su novi digitalni ekrani i upravljački elementi osetljivi na dodir, prirodni sistem glasovnog upravljanja i sposobnost da Vam se svaki dan još bolje prilagodi.

Priuštite svojim očima nešto posebno.

Ništa ne očarava više od snažne, sportske harizme. Novi GLC sa linijom AMG Line izgleda izuzetno sportski. Sa širim donjim rubovima, integrisanim poliranim završecima izduvne cevi i novim dizajnom naplataka zrači još većom snagom i dominacijom. Pored toga, nova ravna zadnja svetla po prvi put serijski svetle u LED tehnologiji.

Napunite se novom energijom.

U vozilu je sve usmereno na jedan cilj: učiniti Vaše vreme što prijatnijim. Sa paketima ENERGIZING koji će po želji povećati Vašu udobnost. Sa novim sportskim sedištima u dodatnoj opremi za osetno veću bočnu potporu i komfor. I sa zvučnim sistemom  Burmester® Surround Sound koji će Vašu muziku po želji pretvoriti u doživljaj više klase.

Dominantan i dok stoji.

Rešetka hladnjaka oblikovana je još markantnije, hromirani elementi elegantnije, prednja svetla uže. Prednji deo novog modela GLC tako zrači još atraktivnijom pojavom i dominacijom tipičnom za SUV.

Ovako se vozi samo novi GLC.

Adaptivno oslanjanje, pogon na sve točkove i električni motori. Sve je to moguće za novi GLC. U dodatnoj opremi možete odabrati i neku od vrhunskih karakteristika kao što je vazdušno oslanjanje AIR BODY CONTROL za veoma visoku stabilnost u vožnji, praktični pogon na sve točkove 4MATIC i novi električni benzinski motori sa funkcijom EQ Boost.

Mercedes-Benz User Experience.

U novom modelu GLC od sada možete gotovo sve podesiti i svime upravljati samo jednim prstom. Sasvim jednostavno putem velikog ekrana, nove podloge ili dugmića osetljivih na dodir na novom upravljaču. Dovoljan je samo jedan dodir da biste stilove prikaza, ambijentalnu rasvetu ili sistem informisanja i zabave prilagodili svojim željama.

Komfor koji povećava efikasnost i besprekorna sigurnost.

Bez obzira da li se nalazite u saobraćajnoj gužvi, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatom putu, Vaš novi GLC Vas osetno rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benz-u čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vreme koje provedete za upravljačem Vaše vreme. Vreme za opuštanje. Vreme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli pre svega sigurno, ali i opušteno.

Intuitivni koncept upravljanja dodirom.

Ekran osetljiv na dodir, podloga osetljiva na dodir i dugmići osetljivi na dodir na upravljaču omogućavaju Vam potpuno nov način upravljanja. Zahvaljujući sistemu MBUX, to se odvija sasvim prirodno putem intuitivnih dodira, glasa i pokreta.