Mercedes-Benz

GLS.

Malo je onih kojima to uspeva: GLS svoju okolinu osvaja samim svojim prisustvom – i dobrim dizajnom.

Novi GLS sa ponosom nosi S u svom imenu. Jedinstveno kombinuje suverenost SUV-a i unutrašnje vrednosti S-Klase. Uđite i doživite veličanstven luksuz, izuzetan komfor i besprekornu sigurnost na dosad neviđenom nivou.

Uđite i uživajte u modernom luksuzu.

U novom modelu GLS svaki pogled i svaki dodir pružaju prvoklasan doživljaj. Glatki prelazi, otmeni drveni delovi i potpuno digitalni kokpit sa širokim ekranom skladno se uklapaju u kvalitetnu unutrašnjost. Osim toga, ovo je prvi Mercedes luksuzne klase sa sistemom informisanja i zabave MBUX i razume Vas bolje neko ikad pre.

Maksimalni komfor. Gotovo minimalistički dizajn.

Dobar stil je nešto najvrednije.

Elegantno i sa stilom novi GLS dominira okruženjem. Posebno su luksuzni paket unutrašnjosti EXCLUSIV, električni panoramski pokretni krov i točkovi dimenzija do 23". Prednja svetla MULTIBEAM LED i zadnja LED svetla daju mu još sjajniju harizmu.

Jedinstveni zadnji deo vozila.

Unutrašnjost novog modela GLS doslovno je neodoljiva i dovoljna za sedam osoba. Svako sedište donosi potpuno novi nivo udubnosti i komfora, kao i izuzetnu ponudu informisanja i zabave. Drugi red sedišta se može podesiti električnim putem.

Najsuverenije oslanjanje na svetu.

Ostati smiren, čak i pod najvećim pritiskom: to je umeće kojim novi GLS sa potpuno aktivnim oslanjanjem E-ACTIVE BODY CONTROL vlada kao ni jedno drugo vozilo u njegovoj klasi. Na putu kao i van puta. Novi motor kao i sveobuhvatni paket ON&OFFROAD po želji, kruna su njegovog uzvišenog komfora.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bilo da se nalazite u saobraćajnoj gužvi, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatom putu, Vaš novi GLS SUV Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benz-u čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vreme koje provedete za upravljačem Vaše vreme. Vreme za opuštanje. Vreme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli pre svega sigurno, ali i opušteno.

Mercedes-Benz User Experience.

Informisanje i zabava na najvišem nivou. Novi Mercedes-Benz User Experience će Vas očarati. Svakim pogledom, svakom rečju i svakim dodirom.