Mercedes-Benz

SLC

Ritam grada kao da je iznenada počeo da ubrzava. Atraktivan dizajn. Maksimalne performanse. Zvuk motora od kojeg zastaje dah. Sve je spremno za još intenzivniji doživljaj u vožnji. Sa spuštenim ili podignutim krovom, u vožnji pravim putevima, kao i krivinama. 

Dug poklopac motora

Silueta SLC-a mišićava je i upečatljivo dinamična, kako sa otvorenim, tako i sa zatvorenim krovom. Glavni vizuelni fokus je smešten daleko prema zadnjem kraju vozila pa pogled usmerava na moćnu pozadinu vozila. Fantastičnu završnu notu daje prepoznatljivi zadnji branik sa integrisanim završecima izduvne cevi i LED zadnjim svetlima.

Spoljašnjost – lep pogled za radoznale oči.

Kultni roadster ističe svoju sportsku pojavu. SLC iskazuje tipične karakteristike roadstera sa dugim poklopcem motora, zabačenim zadnjim prozorom i kratkim zadnjim krajem.

Unutrašnjost – comfortissimo.

Među brojnim detaljima je važno istaći hromirane komande u kombinaciji sa Memory paketom ili projektorsku jedinicu sa tankim ukrasnim elementima između tastera.

DYNAMIC SELECT

Programiran za uživanje u vožnji. Nije važno da li je vožnja ekonomična, udobna ili izrazito sportska: sistem DYNAMIC SELECT stavlja vam na raspolaganje pet različitih programa vožnje za svako raspoloženje i svaki put.

MAGIC SKY CONTROL

Ispod krova obasjanog zvezdama. Iznad vas je samo ogromno nebo: uz (opcino dostupan) sistem MAGIC SKY CONTROL moguće je električnim putem regulisati prozirnost panoramskog krova. Na taj način uvek možete uživati u vožnji bez krova – čak i kad je krov spušten.

Mercedes-AMG SLC 43

Impresivan: moćna AMG karoserija. Nezaboravan: zahvaljujući performansama tipičnim za AMG, od nule do 100 km/h za samo 4,7 sekunde.

Vožnja bez krova

Comfortissimo. Ako na SLC-u počnete otvarati ili zatvarati vario krov prilikom kretanja, radnju možete obaviti do brzine od 40 km/h. Po potrebi vam na raspolaganju stoji AIRSCARF za grejanje vrata.

AMG Line i AMG Night paket

Moćan i izražajan. Uzbudljivo individualan: linija AMG Line naglašava sportski karakter SLC-a putem moćne AMG karoserije. Noćni paket AMG Night se ističe crnim detaljima visokog sjaja.