Mercedes-Benz

V-Klasa.

Uđite i uživajte u V-Klasi na svakom kilometru. Svestrana je kao Vaš život i veličanstvena kao Vaši snovi. Karakterističnog dizajna koji se do najsitnijih detalja može oblikovati prema Vašim sklonostima.

Izražajan dizajn.

Jasno je već na prvi pogled: V-Klasa savršeno vlada Mercedes-Benz dizajnerskim jezikom. Privlačnost se ne bazira samo na izražajnosti, već se iza atraktivnog eksterijera kriju i atraktivne unutrašnje  vrednosti: V-Klasa oduševljava i unutra zahvaljujući korišćenju visokokvalitetnih materijala.

Dizajn spoljašnjosti – praktičnost može biti i vrlo atraktivna.

V-Klasa na pozitivan način spaja funkcionalnost sa privlačnošću. Izražajni dizajn je rezultat međusobne igre markantnih linija i velikih blagih površina. Ova najmodernija karakteristika Mercedes-Benzovog dizajna na impresivan način V-Klasi daje stav i samopouzdanje.

Dizajn unutrašnjosti - privlačan kvalitet.

Spoljašnjost atraktivnog izgleda poziva Vas da otkrijete modernistički dizajn i obilje prostora u unutrašnjosti. Primena visokokvalitetnih inovativnih materijala pretvara ga u prijatan prostor u koji možete smestiti mnoštvo opreme kao i elemente prema sopstvenim željama.

Fascinantna pojava

Ekskluzivan dizajn: V-Klasa savršeno vlada Mercedes-Benzovim dizajnerskim jezikom. Ne čini je samo izražajnost privlačnom. Unutrašnjost V-Klase takođe je atraktivna sa materijalima visokog kvaliteta.

Ekonomičan užitak u vožnji

Okretnost i visok stepen ekonomičnosti: tri dizel motora sa 4 cilindra i velikim obrtnim momentom oduševljavaju vrhunskim voznim karakteristikama, niskom potrošnjom i izvanrednom udobnošću u vožnji.

Prostor velikog volumena

Velika varijabilnost u svakodnevnoj upotrebi: u varijanti sa 6, 7 ili 8 sedišta, V-Klasa je izuzetno varijabilna. Tu su pouzdana fleksibilna rešenja za sedenje i praktični elementi opreme kao što su uz doplatu dostupna EASY-PACK vrata prtljažnika.

Primerna sigurnost

Inovativni sistemi za pomoć i sigurnost: uz pomoć inteligentno usklađenih sistema za pomoć vozaču i sigurnosnih sistema V-Klasa na optimalan način pomaže vozaču u svakoj mogućoj situaciji u vožnji te se na taj način brine da putovanje bude opušteno i da sigurno stigne do odredišta.