Mercedes-Benz

Ukratko o prednostima

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni delovi

Kvalitet

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni delovi se obnavljaju u nekoliko koraka prema strogim specifikacijama: od potpunog rastavljanja na sastavne delove, preko čišćenja i stručne obrade, sve do detaljnog pregleda. Svi potrošni delovi se zamenjuju novim. Svaki fabrički obnovljeni rezervni deo potom prolazi konačnu proveru tokom koje mora zadovoljiti iste stroge standarde kao i novi delovi iz serijske proizvodnje.

Individualnost

Bilo da vozite novi Mercedes-Benz ili neki stariji model, sa Mercedes-Benz fabrički obnovljenim rezervnim delovima imate savršen izbor za Vaše vozilo.

Ekonomičnost

Upotrebom Mercedes-Benz fabrički obnovljenih rezervnih delova i vraćanjem neispravnih potrošenih delova, možete uštedeti u poređenju sa novim rezervnim delom. 

Garancija    

Ono što važi za nove delove važi i za fabrički obnovljene rezervne delove – toliko su dobri da nam je zadovoljstvo što Vam dajemo iste uslove garancije kao i za nove delove. Garancija pokriva funkcionalnu pouzdanost, radni vek i učinak obnovljenih delova.

Životna sredina

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni delovi su opcija koja je povoljna za okolinu: s obzirom da obnovljeni delovi ne moraju u potpunosti biti zamenjeni, oni zahtevaju mnogo manje energije nego proizvodnja novog proizvoda.