Mercedes-Benz

Vito Tourer Poslovno vozilo

Pokreće ga ambicija.

Želite uvek da budete spremni? Ne možete da odolite novim izazovima? Savesno odrađujete svoj posao? Onda je Vito Tourer odličan za Vas. Jer Vas Vito Tourer pokreće dalje – na putu, kao i u uspehu Vašeg preduzeća. U pogledu ekonomičnosti i kvaliteta je isto toliko ugledan koliko i u pogledu varijabilnosti i bezbednosti. On je ipak specijalista za profesionalni prevoz putnika - kojeg je osmislio stručnjak za namenska vozila.

Zahvaljujući inovativnim pomoćnim i sigurnosnim sistemima još se bezbednije približavate svojim ciljevima. Bilo sa pogonom na zadnjim točkovima ili sa pogonom na svim točkovima, kao Vito Tourer BASE, PRO ili SELECT: jednostavno birate odgovarajuće vozilo za Vaše namene.

Gusta mreža Mercedes-Benz partnera svojim obimnim uslugama obezbeđuje trajnu pouzdanost Vito Tourer-a. Poverite održavanje i popravke Vašem Mercedes-Benz servisu. On najbolje poznaje Vaše vozilo. Na taj način će VitoTourer biti dugo Vaš dragocen partner.

Varijante karoserije

Vito Tourer: porodica sa svestranim talentima.

Za dobar osećaj morate imati i dovoljno prostora. Upravo zato se Vito sa svoje tri dužine vozila – kompaktnom, dugačkom i ekstra dugačkom – može neverovatno dobro prilagoditi Vašim individualnim potrebama za prostorom. Vaši putnici će uživati u vrhunskoj prostranosti putničkog prostora. U prostran tovarni  prostor može se smestiti velika količina tereta.

Uprkos prostranoj unutrašnjosti, Vito Tourer visok je samo 1893 mm (+48 mm u kombinaciji sa krovnim nosačima) i bez problema može ući u većinu garaža, višespratnih garaža, podzemnih garaža i autoperionica. Svojim mnogobrojnim korisnim karakteristikama Vito pruža izvanredne mogućnosti i na taj način osigurava korist i Vašoj firmi.

Vito Tourer zadivljuje i svojom velikom svestranošću kad se radi o dostupnom asortimanu vozila: Vito Tourer BASE, Vito Tourer PRO i Vito Tourer SELECT imaju posebne talente koje možete prilagoditi svojim individualnim potrebama. Svima je zajednička velika količina raspoloživog prostora, kao i izuzetna pouzdanosti i isplativost.

Zahvaljujući visokoj korisnoj nosivosti – do 120 kg više nego u seriji prethodnog modela – raspoloživi prostor se može iskoristiti u potpunosti.

Kao neumorno taksi vozilo ili za putovanje na velike udaljenosti, kao hotelsko vozilo za shuttle prevoz ili za prevoz osoblja – zbog svojih raznih opcija za sedenje za dve do devet osoba i brojnih opcija opreme Vito Tourer jednako je individualan kao i Vaši putnici. Ali i više od toga: izvan radnog mesta takođe pokazuje svoju neverovatnu svestranost.

  • Dva međuosovinska rastojanja
  • Tri dužine vozila od 4895 mm (kompaktna) do 5140 mm (dugačka) i 5370 mm (ekstra dugačka)
  • Dve do devet osoba u zavisnosti od konfiguracije sedišta
  • Brojne opcije sedenja
  • Dužina tovarnog dela do 2908 mm i zapremina do 2,65 m3
  • Najveća dozvoljena bruto masa vozila 3,2 t
  • Širok spektar motora
  • Mnoštvo dodatne opreme

Vrata

Jednostavan utovar, udoban pristup.

Podizna vrata sa prozorom i klizna vrata na desnoj strani omogućavaju jednostavan utovar i udoban prostor u svakom trenutku. Po izboru možete imati još veću fleksibilnost sa kliznim vratima na levoj strani. 

Opciono dostupna dvokrilna zadnja vrata posebno su praktična za utovar i istovar na uskim mestima, npr. u gustom gradskom saobraćaju. Otvaraju se, zavisno od specifikacije, pod uglom od 180 stepeni ili po izboru pod uglom od 270 stepeni na modelu Vito Tourer BASE sve do bočnih stranica vozila gde se mogu zaglaviti  magnetnim držačima vrata.

Sedišta

Varijante sedišta za skoro svaku potrebu.

U skladu sa brojem putnika i željenim nivoom komfora, 3 Vito Tourer modela Vito Tourer BASE, PRO i SELECT daju posebna i fleskibilna rešenja za zahtevan prevoz putnika. Unapred konfigurisana sedišta u prostoru za putnike mogu sa brojnim varijantama sedišta odlično da se usklade sa individulanim zahtevima. U prostoru za putnike Vito Tourer ekstra dugačkog vozila ima mesta za 7 osoba na sedištima 2-2-3 u 3 reda sedišta.

Mercedes­Benz Vans. Born to run.